Verhaal

Zakelijk

OmTec Web is een wereldwijd toonaangevende leverancier van IT-oplossingen die eersteklas IT-oplossingen levert voor kleinschalige tot grootschalige organisaties met meer dan 8 jaar uitmuntendheid in de IT-sector. We bieden een breed scala aan services, zoals webontwikkeling, mobiele ontwikkeling, ontwikkeling van e-commerce en nog veel meer. Met onze jarenlange ervaring en gebruikmakend van de kracht van technologie, leveren we hoogwaardige oplossingen aan onze klanten om een effectieve online aanwezigheid te krijgen.

We hebben een sterkte van 25+ professioneel bekwame experts, aangezien ons ontwikkelingsteam in India en onze marketingspecialisten in Nederland bestaan. Zij vormen de ruggengraat van onze organisatie. Om onze klanten geavanceerde services te bieden, blijven onze experts op de hoogte van de geavanceerde technologieën en trends in de branche die snel veranderen.

Wij zijn een waardegedreven organisatie met als doel ongeëvenaarde diensten aan alle klanten te bieden door de implementatie van de nieuwste technologieën en onze diepgaande expertise. OmTec Web zal u altijd helpen om uw concurrenten voor te blijven in zo'n competitief tijdperk. Uw succes is ons succes, dus we zetten onze 100% inspanning in uw project om uw merk te laten schitteren als een ster.

Onze Visie

Tegen 2022 een van de bekendste IT-bedrijven worden als een hostingbedrijf voor kwaliteitsresolutie en superieure web- en mobiele dienstverlening in gerelateerde regio's.

mission image
mission image

Onze Missie

Om onze klanten de beste services te bieden. De tevredenheid en steun van de klant zullen onze groei vergroten.

Ook de ontwikkeling van onze op maat gemaakte web- en mobiele applicaties zal een voorloper zijn.

Vooruitgang onder begeleiding van onze hoogopgeleide professionals voor onze klanten.

Waarden

Kernwaarden

Kwaliteit image
Integriteit image
Betrouwbaar image
Alliantieplan image
Constante verbetering image
Teamwerk image
Innovatieve ideeën image
Klanttevre Denheid image

Adresseer Onze Groep

‘Onze passie om meedogenloos te werken vanuit de kern van vasthoudendheid, capaciteiten en het opbouwen van duurzame relaties kan vanuit de ruimte worden gezien.’

team image
Tarang P. Directeur
team image
Joris Van H. CTO
team image
Velsi P. BDE
Click Here For Open Appraisal